Florin Popa – Construim pentru viitor
iulie 16, 2019
Pentru a dezvolta activități creative pentru elevii săi, Florin Popa, profesor pentru învățământul primar la Liceul Teologic Baptist „Emanuel”, a apelat la o finanțare prin Științescu Oradea și a achiziționat kit-uri Lego cu ajutorul cărora le-a povestit copiilor despre cutremure, polenizare, metamorfoza broaștelor și multe alte subiecte.
Grete Kincs – APA de la A la Z
martie 28, 2019
Când pășești pe holurile Școlii Gimnaziale „Szacsvay Imre” din Oradea, alături de diplomele care împânzesc pereții, vezi cum generații  întregi de elevi și-au pus amprenta pe tot spațiul, transformându-l într-un album infinit de benzi desenate.
Viorel Muscaș – RoboCode
februarie 12, 2019
Pentru Viorel Muscaș, profesor de informatică în cadrul Liceului Teoretic „Aurel Lazăr”, domeniul roboticii este unul destul de nou.
Rareș Blidar – Gojdu STEM Club
februarie 8, 2019
Viața prin ochii unui tânăr de 17 ani poate avea dimensiuni fascinante atunci când dragostea pentru științe îi este puternic fixată în suflet.
Anca Sava – Winnie Science Club
februarie 6, 2019
Anca Sava este dascăl la Școala Privată „Winnie Academy” și mai nou este mentor Științescu aplicând cu proiectul „Winnie Science Club”.
Alex Trandafir – Thunder Generation
ianuarie 29, 2019
Alex Trandafir este elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Emanuil Gojdu” și e pasionat de meteorologie.
Mariana Barna – Tabăra de vară „Științescu de la papirus la 3D”
ianuarie 28, 2019
Mariana Barna coordonează Serviciul Comunicarea Colecțiilor de la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” și mai nou este mentor Științescu.