Grete Kincs – APA de la A la Z
martie 28, 2019
Când pășești pe holurile Școlii Gimnaziale „Szacsvay Imre” din Oradea, alături de diplomele care împânzesc pereții, vezi cum generații  întregi de elevi și-au pus amprenta pe tot spațiul, transformându-l într-un album infinit de benzi desenate.
Viorel Muscaș – RoboCode
februarie 12, 2019
Pentru Viorel Muscaș, profesor de informatică în cadrul Liceului Teoretic „Aurel Lazăr”, domeniul roboticii este unul destul de nou.
Rareș Blidar – Gojdu STEM Club
februarie 8, 2019
Viața prin ochii unui tânăr de 17 ani poate avea dimensiuni fascinante atunci când dragostea pentru științe îi este puternic fixată în suflet.
Anca Sava – Winnie Science Club
februarie 6, 2019
Anca Sava este dascăl la Școala Privată „Winnie Academy” și mai nou este mentor Științescu aplicând cu proiectul „Winnie Science Club”.
Daniela Tütös – Învață să vezi lumea cu ochi de fotograf
ianuarie 30, 2019
Încurajează, inspiră și conectează oamenii într-o mișcare socială pozitivă, din dragoste pentru elevii ei.
Alex Trandafir – Thunder Generation
ianuarie 29, 2019
Alex Trandafir este elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Emanuil Gojdu” și e pasionat de meteorologie.
Mariana Barna – Tabăra de vară „Științescu de la papirus la 3D”
ianuarie 28, 2019
Mariana Barna coordonează Serviciul Comunicarea Colecțiilor de la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” și mai nou este mentor Științescu.
Marian Chirilă – Tech Kids
ianuarie 25, 2019
Marian Chirilă, profesor inginer în cadrul Liceului Tehnologic Nr.1 Suplacu de Barcău, pasionat de robotică, electronică și automatizări, este mentor în programul Științescu Oradea 3.0 aplicând cu proiectul Tech Kids, prin care vrea să-i familiarizeze pe copii cu tehnologia de tipărire 3D.      [metaslider id=2025]     › CUM A ÎNCEPUT TOTUL   Cum ai aflat de Fondul Științescu?