Winnie Science Club
septembrie 27, 2019

Anca Sava este dascăl la Școala Privată „Winnie Academy” și mai nou este mentor Științescu aplicând cu proiectul „Winnie Science Club”. Cu ajutorul activităților pe care le-a gândit împreună cu colegele ei, săptămânal cei mici s-au transformat în „medici”. Au aflat cum funcționează creierul și cele cinci simțuri, au descoperit informații și curiozități despre schelet și oase, mușchi și piele, cum funcționează inima și sistemul respirator, au făcut experimente și multe altele.

 

Desfășurătorul proiectului

 

Februarie

  • Corpul uman – părți componente și rolul lor, simțurile, scheletul și organele majore ale corpului – localizare și roluri, curiozități despre corpul uman.

 

Martie

  • Igiena personală și importanța ei – obiecte și activități zilnice de igienă, norme de igienă acasă și la școală, importanța normelor de igienă pentru sănătate, curiozități despre corpul uman.

 

Aprilie – Mai

  • Menținerea stării de sănătate – boli provocate de virusuri, dietă și alimentație  sănătoasă, igienă orală, curiozități despre corpul uman.

 

Iunie

  • Suntem sănătoși, îi ajutăm pe alții! – a fost o activitate de voluntariat și caritate cu implicarea părinților, care ne-au ajutat la strângerea unor obiecte de igienă personală, ce au fost donate unor familii nevoiașe.

 

Cine participă la ateliere: 50 de elevi din ciclul primar de la „Winnie Academy”

 

Cine a creat proiectul: Ancuța Sava

 

Finanțare: 4.000 lei

 

Fotografii din timpul activităților: https://www.facebook.com/pg/stiintescuoradea/photos/?tab=album&album_id=813786272324549

 

Când au avut loc atelierele: februarie – iunie 2019