Ediția II 2017-2018

 

Dacă ar fi să punem cap la cap toate orele dedicate lui Științescu Oradea 2.0 ale celor 226 de educatori implicați ar însemna o muncă voluntară zilnică a câte 12 ore timp de 365 de zile. Fie că vorbim despre experimente de chimie și fizică, de cunoașterea lumii prin lentilele microscopului, de activități privind utilizarea energiei regenerabile sau de studiul biologiei în aer liber, cele 486 de ateliere desfășurate au dat sens utilității practice a științelor.

 

 

Cele 21 de proiecte creative implementate în perioada 2017 – 2018, au fost:

 

Geosera

CSI Junior

Cu pași mici spre descoperiri mari

Coder Dojo Oradea

Solar Monitoring Salonta

E Gojdiștiința

Minitehnicus Hope Music

Mini ecosistem – Laborator în aer liber

ORADEAstronomie

Imprimăm viitorul

DonAqua

Urmând tradiția, spre noi orizonturi

De la 2D la 3D

Știința step by step

GoRobo

WOW Science

IT Generation

RobotEm V2

Robo Car

Simbolurile vitalității

Învață și mergi mai departe

 

Ediția a II-a a Fondului Științescu Oradea a putut fi implementată în Bihor datorită sprijinului oferit de Romanian-American Foundation, a Federației Fundațiile Comunitare din România și a partenerilor locali: Vernicolor, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, Decitex RO, UniCredit Bank, Celestica, Fundația Neagu Elena, Faist Mekatronic, Raiffeisen Bank, Sykes Romania, Nidec, Qubiz, Grădina Pădurii, Plexus.

 

Mulțumim sponsorilor de 1669 de ori, adică exact de atâtea ori câți copii și tineri l-au cunoscut pe Științescu în cea de-a doua aventură a sa în Bihor.