SUSŢINĂTORI
Mulțumim principalilor parteneri, Romanian-American Foundation și Federația Fundațiile Comunitare din România, care au făcut posibilă existența acestui program.
Suntem mândri să îi avem alături de noi și încurajăm alte companii să le urmeze exemplul.
Avem convingerea că o companie care se implică în proiecte de responsabilitate socială este o companie care arată maturitate și o privire progresistă și colaborativă.
Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice.

Federaţia “Fundaţiile Comunitare din România” (F.F.C.R.) are rolul de a reprezenta și a susține toți membrii săi pentru schimbare socială: mecanisme pentru atragerea de fonduri, comunicarea activității, generarea și diseminarea ideilor comunitare, monitorizarea și evaluarea activităților în sprijinul fundațiilor partenere. Lumea în care trăim este mai bună în măsura în care oamenii fac lucruri extraordinare împreună.

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare. Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.


PARTENERI LOCALIFondul Științescu ediția IV
Fondul Științescu ediția III
Fondul Științescu ediția II
Fondul Științescu ediția I
Ne bucurăm să avem alături de noi companii care ne împărtășesc valorile și țelurile în ceea ce privește educația și viitorul copiilor noștri.